Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    válasz barcalaci84 #41454 üzenetére

    Tegnap megjött a 8KX...
    Hát vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.
    Fontos megállapítás:
    valóban nem annyira éles mint a G2 DE! nem sokkal marad el talán 10 % al.. Viszont ha felhúzod a supersamplinget 125 vagy 150 % ra akkor már majdhogynem pariba van a kép élessége. Csak sajnos a GTX 1080 TI gyenge ehhez már eléggé akadós a történet reprojection al is sok játék.
    3d térhatás rendben van ebben is és az FOV szép , de a széleken sajnos kissé torz large FOV ba a kép Normálba ( 150 ) viszont egészen elfogadható ...
    G2 nekem mivel nem fogok 600 e ért GPU mostanság venni így megteszi valahogy ott jobb az összhatás és persze az audió és a kényelem fényévekkel jobb a 8KX hez képest.. (nagyobb headset )
    KDMAS earphones is jött volna hozzá később ezzel az audió probléma is orvosolható, de én úgy döntöttem megy vissza a feladónak.. Feltettem apróra is (akciósan ) ma holnap akinek kell vigye el mert postázom vissza és kerül le..
    (Annak javasolt akinek RTX 30 as széria van legalább akkor lehet 90 hz en használni én csak 75 ön tudtam megnézni... úgy se rosz de picikét gyenge a GTX 1080 TI hozzá),

Új hozzászólás Aktív témák