Új hozzászólás Aktív témák

  • zsozsa74

    senior tag

    Még január elején rendeltem a VR Optician-tól adapterlencséket a G2-mhöz. Tegnap érkezett meg. És itt meg is jegyezném, hogy a költségek csökkentése érdekében a legolcsóbb postázási módot, a Deutsche Post-ot választottam (tehát az állami céget), de soha többet nem teszem. A lencse pikk-pakk elkészült a nyomkövetés szerint (mert a gyártást is lehetett nyomkövetni) és utána 1 hét Németországban és 2 hét kavirnyálás itthon. Szóval csak ajánlani tudom, hogy inkább valamelyik csomagküldőt válassza az ember, még ha drágább is, amivel pár nap alatt ideér. Már ha fontos az időtényező.

    Na de! Tegnap megjött. Viszonylag nagy kartondobozban (már egy pár lencséhez képest nagy), kinyitom, első amit meglátok, egy kis csomag Haribo gumimaci. Kicsit el is párolgott a mérgem, amit a posta lassúsága okozott. :D Aztán látok egy nagyon igényes műanyag szemüvegtokszerűséget. Ezen azért ledöbbentem.

    Azon belül pedig két kis igényes fehér zsákocskában a lencsék.

    És még egy fehér lencsetörlő kendő is lapult a dobozban.

    5 éve, amikor még CV1-emhez rendeltem, akkor mindössze egy bubis borítékban jött a két lencse. Mondjuk pont jó volt az is. (Nem tudom, ez mennyivel drágítja az egészet, mindenesetre az igényesség netovábbja! :) )

    Azt mondanom sem kell, hogy az adapterek tökéletesn illeszkedtek a G2 "képernyőire" és tökéletes minőségben készültek, ugyanolyan a fíling, mint a hétköznapi ókulámban.
    Csak így most sokkal kényelmesebb a hmd viselése. Szemüveggel együtt nagyon nyomta a nyeregnél az orromat.

    Még egy vékonyabb gasket-et kéne beszerezni a FOV növelése érdekében, de ez már csak részletkérdés.

    Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

Új hozzászólás Aktív témák