Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz M3nyus #4682 üzenetére

    Na, ezzel én is most találkoztam, és nem kicsit lepődtem meg. Most jöttem haza 2 hetes USA kirándulásomból, és csak azért nem vettem meg a Rift-et, mert itthon nem lett volna rá érvényes garancia. Viszont így kvázi olcsóbb, mint ha a kinti 600 dolláros áron venném meg. A controller mondjuk rettenet drága hozzá itthon a kinti 200 dolláros árához képest, de azt még akár ismerősömmel is meg tudom vetetni, aki 10 nap múlva jön haza.

    Van valami buktatója a történetnek? 2 év európai garancia megvan rá? Túl szépnek tűnik ez így, hogy igaz legyen.

    Also. Volt szerencsém kipróbálni közvetlenül egymás után a Vive-ot és a Rift-et is (Touch controllerrel), és bár a Vive-nak vidám volt a room setupja (ami elvileg 4 sensorral Oculus esetén is összehozható), a Touch magasan verte a Wand-okat. Közel azt az élményt adta, hogy láttam a kezem a VR-ban. Az Unspoken demóval rendkívüli élményt adott. (Még a Climb-ot tudtam demó szinten kipróbálni).

    (#4696) fulton: elvileg postával megoldható Oculus felé (eu-s címre, nem 100%). Ha meg kint meg tudja venni ismerősöm Saturnban (és hazapostázza), akkor rajta keresztül megoldható a gari is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák