Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    Csak az olvassa aki Subnautica-zik vagy tervezi, mert ha ezt egyből tudom akkor megspórolok közel egy órát az életemből (fél óra játékidő veszett el visszatöltés miatt és még közel fél óra mire sikerült készíteni egy megfelelő mentést).
    Szóval kiszálltam az egyik szigeten a csikóhalból, rendesen rácsaptam a homokra és örültem hogy megtaláltam a szigetet a felhőben ezért nyomtam a parton egyből egy mentést. Utána elmentem bóklászni és mire visszajöttem eltűnt a csikóhal. sikerült benéznem egy ponton a textúra mögé és benne állt a hegy belsejében. Sehogy nem sikerült beszállnom, mondom jól van elbukom a fél óra nyersanyaggyűjtést és inkább visszatöltötm. Ezután ott álltam ugye a csikóhal mellett, be is tudtam szállni, viszont annyira kilógott a vízből hogy nem indult a dög!
    Na itt kezdtem el neten utánanézni a dolgoknak és az a leggyorsabb megoldás (ami egyébként mindkét típusú elakadásnál használható) hogy beszáll a csikóhalba (ha tud) nyom az ember egy F1-et, utána egy F8-at hogy megálljon a játék és legyen kurzora, utána kikeresi a jobb oldali menüből a világ újragenerálásást, rányom, F8-al folytatást nyom a játékra és ilyenkor van pár mp-e hogy amíg be nem tölt a domborzat addig vagy beszálljon a csikóhalba vagy a vizbe süllyedő csikóhalban nyomjon egy kövér gázt és eltávolodjon a hegytől. Nekem kb 4x el kellett játszanom ezt mire kivergődtem a sziklából de pár másodperces trükk az egész.

    Még messze vagyok a végétől amúgy, de most nézem hogy a Below Zero nem is támogatja már hivatalosan a VR-t csak mod-al??? [link]
    Mert gondoltam ha végzek ezzel akkor behúzom azt is, gondolom pár euro csak de most elbizonytalanodtam. Játszott ezzel itt valaki VR-ban?

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák