Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz proci985 #48299 üzenetére

    Milyen backdoor ami miatt nem vállal felelősséget egy fejlesztő csapat? Te tényleg nem tudod miről beszélsz! Nem nyúlt bele a kódba! Nem írt át egy bitet sem! Nem került bele semmilyen backdoor! Kivetted azt a két fájlt a könyvtárból és visszaált 2d-re!
    Annyit csinált hogy egy batch segítségével 3 vagy négy mód között beállított configokat.
    A baj az, hogy szoftverek licesz jogait pont úgy írják meg, hogy semmilyen felelősséget nem vállalnak, annyi sor, hogy ember nem olvassa el. (ne mond hogy te az összes használd játékod licenszét végigolvastad) Érdekes, hogy csak a rockstar buzerálta a csávót, a többiek inkább összeteszik a két kezüket, hogy bevonz a játékba plusz embereket, ami a cégnek úgy bevétel, hogy egy fillért nem költött arra, hogy vr kompatibilissé tegye a játékát.
    A normálisabb kiadók direkt engedik a modokat, mert az több játékos több bevétel 0 kiadás. Lásd az álatalad emlegetett alyx! Sajnos elengedte ezt a világ, ezért tartunk ott, hogy egy moddert azért fenyegetnek perrel, mert játszhatóvá tett egy játékot egy új megjelenítő eszközön. Nem nyúlt bele a játékba, xbox vezérlővel eddig is játszható volt. Persze ha valaki vezérlővel játszik hátrányba kerül az ahova nézek oda lövökkel szemben, ezért nem támogatta a többjátékos módokat egyetlen modja sem.
    De sebaj szerncsére azért maradt még egy jó pár mod amibe nem kötöttek bele a kiadók.
    Tényleg nézd meg mielőtt véleményt mondasz, mert Én vgigcsináltam, és marhára élveztem, és ez alapján mondok véleményt.
    Remélem nem kapnak rá az ilyen szemétkedésekre a kiadók mert akkor elkaszálják ezt is.
    [link]

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák