Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Peethy #7298 üzenetére

    Kalocsán? Most jöttem el onnan...

    Nekem 2 dolog nem tetszik. Az egyik a fontok. A hol leszel... is lehetne egy kicsit rejtélyesebb, horrorosabb fonntal csinálva, (no persze ne menjen az olvashatóság rovására), és az "igazság" azzal a semmilyen fonttal kicsit olyan bele nem illőnek tűnik. Ha mindenképp ki akarod emelni, nem kell feltétlen kétfajta font, csak mondjuk átváltod csupa nagybetűsre azt az egy szót, vagy kiskapitálisra. Vagy éppen félkövérre.

    Alul az a keverési mód (csak tippem van: color burn?) eléggé katyvasszá teszi a feliratot és a grafikai elemet is. Úgy kell csinálni, hogy messziről se egy moslék legyen, hanem látsszon, hogy ott felirat van. Valahogy lájtosítan kéne. Nem feltétlenül kell, hogy a pokol lángjai a betűkön is látsszanak. Alulra jó a tájékoztató font szvsz.

    Nézz meg pár moziplakátot, hogyan játszanak el a legegyszerűbb fontokkal! Szimpla betűk, kissé növelve a betűközt, nagyon dekoratívak tudnak lenni. Egy-egy betűköz ritkítás nagyon hatásos. Én az összes felirat betűközén ritkítanék. Persze akkor valamennyire kisebbíteni kell, de ezzel el kell játszani.

    U.I.: Ha kiteszel egy ilyen kész(?) tervet full felbontásban, mindig logózd össze halványan legalábbis! Megkritizálni úgy is lehet, de más nem tudja ellopni.

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák