Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz jobarat01 #59274 üzenetére

    Kár volt Hazugságukat újból idézni. Bizonyíték arra hogy nem érkezett meg az IOSS azonosító az adatállomány bemutatása lenne.
    De!
    Az benne van az adatállományban hogy AliExpress, köztudott hogy ennek a cégnek van érvényes IOSS azonosítója, tudják az értékét, mielőtt vámolnák miért nem kérik be ellenőrzésre az AliExpress számláját amelyben benne van áfa bontása, csak a hülye Magyar Posta az aki nem hajlandó betartani a vámolás azon törvényi szabályát hogy hiányos adatok esetén be kell kérni az adatot.

    Javasoljuk, hogy a feladót keresse meg az Áfa összeg visszatérítése miatt.
    Milyen jogon gondolják hogy az AliExpress által jogszerűen beszedett és a NAV-nál lévő áfát kell visszaigényelni?Nincs jogalapja, mert hogy az Posta később ugyanazért beszedi törvénytelenül az nem jogalap az AliExpress áfabevallásának módosításra.
    A Magyar Posta feldogozása jogszerűtlen, nekik kell visszaadni a pénzt, ez csalás.

    A vámkezelés lezárása eredményeként hozott Áfa-, és vámfizetési kötelezettségre vonatkozó döntésekért társaságunk nem vállal felelősséget."
    Hibás adatokat dolgoznak fel, szám elírások, rossz deviza árfolyamot vesznek figyelemebe, így hibás a határozat, mi az hogy ezért nem vállalnak felelősséget? Milyen diktatúra ez már?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák