Új hozzászólás Aktív témák

  • honda 1993

    senior tag

    válasz zs-mate #51251 üzenetére

    Nyilvan fx procid van.

    Na most azt nagyon egyszeruen lehet tuningolni, es ha jol ertettem most minden ujra gyari beallitason van igaz ? Es igy minden oke.

    Nem tudom hogy meddig akarod huzni a procit, de kezd azzal hogy megnezed hogy meddig lehet emelni az orajelet alap feszen.

    ( 100 mhz-enkent emeld az orajelet), bar a gyari orajelrol en az elejen kicsit batrabban szoktam, de utana mar ovatosan mint ahogy emlitettem az elobb is.

    Minden egyes orajel emeles utan Futtasd a Prime95 programot kb 25-30 percen keresztul, es ha ezido alatt nem tortenik semmi akkor rendben van a processzor.

    Amikor az fog tortenni hogy a prime 95 mar lefagy ,vagy hibat ir akkor jutottal odaig, hogy mar novelned kell a feszultseget is ha tovabb akarod emelni az orajelet.( a feszultseget is csak szepen fokozatosan, ES OVATOSAN EMELD) es mivel a feszultseg emeles hatasara jobban fog melegedni, igy a prime95 futtatasaval egyidoben a coreTemp-et is futtasd ( ez mutatja a homersekletet).

    Nekem azt tanacsoltak meg regebben hogy a pcie orajelet is fixaljam 100mhz-re, mert a nagyobb tuningnal elfustolhet ha ezt nem teszem meg.

    A ram orajelhez en nem nyulnek hozza, viszont remelem hogy azt tudod hogy a tapegysegnek jo minosegunek kell lennie ha tuningolsz.

    [ Szerkesztve ]

    XD alias IKSZDé

Új hozzászólás Aktív témák