Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz eldiablo #53281 üzenetére

    Ez tök jó szaki, csak te High-end tunningos vagy és mint ilyen, asztalra kibelezett géppel de minimum nyitott oldallappal nyomod ha éppen vadulni szeretnél.

    Mindennapos használatban, zárt oldallappal az ég tudja milyen szellőzés mellett a kis csoffadék radi, azzal az egyszem megnyomorodott ventivel rajta.., szóval na, nagyon nem ugyan az.
    30K induló szinten egy dupla/tripla ventis játékvíz, azok is olyanok hogy rengetegen cserélik le a ventiket rajtuk mert ordítanak amikor normál felhasználási körülmények között hűteni kell, veszik rájuk a nem 2k hufos noctua ventiket..

    Ami igaz az igaz, nincs gyakorlati tapasztalatom a játékvizekkel, de bőven hallottam már róluk annyit, hogy egyhamar még ne is legyen. Nyilván nem is adok bárki véleményére, azért szerintem az beszédes amikor high-end légről kompakt vízre váltó emberek azt írják nekem, hogy ne, ilyet ne vegyél és közben aprón már ott figyel a H100-H100i.

    Ami mellettük szól számomra az a helyigény, a high-end légekhez viszonyított minimális helyigény, na nem radi szinten mert az megint egy büntetés, inkább a proci és annak környezete szempontjából.
    Tegnap gányoltam hűtést a VRM bordára plusz szerelgettem ezt-azt a házban és ugyan a Raven3 beltere nem kicsit, de a SilverArrow mérete miatt párszor Rageltem elég keményen..! ;]

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák