Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Sziasztok!

    Egy hónapon belül tervezem lecserélni a régi számítógépemet (Athon 64 x2 5200+), természetesen továbbra is maradok AMD vonalon. Olvasgatom egy ideje a prohardver fórumokat és az alábbi konfig állt össze a fejemben:

    alaplap: Asus M5A99X EVO
    cpu: AMD FX-8120 X8 Black Edition Box
    cpu hűtő: Cooler Master Hyper TX3 EVO
    VGA: Sapphire HD7770 1GB GDDR5 GHz Edition...
    SSD: OCZ 60GB Agility 3 Series AGT3-25SAT3-60G
    HDD: Seagate Sata II (nem tudom pontosan fejből, nem otthonról írok)
    memória: Corsair DDR3 1600MHz 8GB Vengeance Kit CMZ8GX3M2A1600C9R
    táp: Corsair cx 430 (nem ver2, hanem a legelső széria)
    ház: Thermaltake V3 black

    A kérdésem az lenne, hogy a táp kábelei elég hosszúak-e, mert alsótápos házról van szó. Valamint, olvastam hogy néhány alaplapnál a cpu hűtő miatt nem fértek el a memóriák és ezek a corsairek is elég méretes hűtőbordával rendelkeznek, el fognak férni egymástól?

    Mondjatok véleményt is légy szíves a konfigról, mert most még változtatok rajta ha valami nem passzol, én próbáltam egy valamennyire időtálló konfigot összerakni. A ház, táp, hdd, memóra az már megvan, azokon lehetőleg nem változtatnék. A gépet filmnézésre, játékra (world of tanks, skyrim, fallout 3, stalker, metro), netezésre használnám. Egy nagyobb IPS paneles monitor beszerzését is tervezem a közeljövőben.

    Tudom, hogy inkább a "Milyen gépet?" topikba kellett volna írnom, de én a bull tulajok véleményére lennék kíváncsi, nem az intel fanatikusokéra. :)

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák