Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz MasterDeeJay #103773 üzenetére

    Ház ügyben nagyon egyetértünk ahogy látom.
    A mai házak nekem sem tetszenek. A tetejükön a bekapcsoló meg az USB, így ha az asztalon van akkor fel kell állni, hogy bedugahsd az USB-t vagy bekapcsold a gépet, a reset gomb már nem divat :( , a táp bezzeg alul van, ami nekem szintén nem tetszik (ha a földön van tök jól felszív minden piszkot), ODD hely véletlenül sincs. Van helyette "mesh" előlap, olyan mintha függöny lenne a gép előtt, meg jó nagy üveg oldallap, hogy a sok RGB csilivili elvonja a figyelmedet. Sőt, ma már az is divat, hogy az előlap mögé(!) tegyed a tápot! Agyrém ...

    És akkor még nem beszéltem, az olyan "fancy" házakról mint a FRACTAL DESIGN North sorozata, ami amellett h qrwa drága (85 ezer ft-os ház!) még iszonyúan ocsmány is. De jöhetnék az ASUS Prime AP201-el, ami kicsi és ronda (de legalább elöl vannak rajta a gombok és UB helyek), de jöhetnék a szintén elképesztően ronda és túl kicsi Fractal Design Terra-val is szintén 80 ezer ft-os áron, jade zöldben a lehető legrondább, olyan mint egy túlkoros szovjet olajradiátor. Csak nem annyira tartós, ujjal benyomom és már nyeklik az egész.

    Szóval amióta látom, hogy a házgyártás milyen irányba sodródik azóta egyre jobban értékelem az Airbrusholt 2000-es évek beli csodámat, és úgy látom a jövőben is sleeper PC-m lesz (régi külső, full modern beltartalom). Kicsit olyan mintha egy custom 1963-as Impala lenne proturer/resto mod-olva.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák