Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Murphistic #19971 üzenetére

    A 3dm2k1 már szeresse a VS-t és PS-t, illetve T'N'L-re van kihegyezve. Szerintem érdemes még a 3dm99 és a 3dm2k bevetése is.
    Játék? Szerintem Q3, UT lehetne alap, esetleg Serious Sam, NFS3 bár ezekben nem tudom, hogy van-e benchmark lehetőség. Annak idején az Aquanox-al is teszteltek, meg Incoming-al. Perpill ennyi 5letem van. De majd úgyis írnak a többiek is. Nekem meg már több mint egy éve pótolni való teszteredményeim vannak, de sosem jön össze a listát össze hegeszteni.
    A Matrox képminősége CRT monitoron jön elő, erre azért számíts.

    re: win témakőr

    Én úgy gondolom, hogy office-al is így vannak, ami benne volt a régi word excelben az elég is lehetne, az a minimális fejlesztés ami azóta belekerült az meg nem ér annyit, hogy office 95/97/2000/xp/2003/2007/2010 sőt egy két funkció amit használnék a mindennapokban ki is került (pl.: kijelölt szöveget csak kisbetűre, csak nagybetűre átformázni), egy monolitikus fos lett minden Microsoft termékből. Dugig buggal. Ennek ellenére a W7 az eddigi legnormálisabb rendszerem. Az 3.1-est nem nagyon szerettem dos párti voltam, a 95 érdekes volt, de szívtam vele, az osr2 már okésabb volt, aztán 98se, xp most 7. Ez is egy monolitikus szarrá vált. De szerintem felhasználhatóság szempontjából nem változott annyit a cucc. A motorról most nem beszélek. De azért szerintem nem normális, hogy 1,5+ghz és 2+gb ram kell egy oprendszerhez... nem a multimédiáról beszélek, csak az alap oprendszer futtatásához. Biztos vagyok benne, hogy ha nem a pénz lenne a mozgatórugója a cégeknek, akkor lehetne ma 586-os gépekkel is dolgozni, word+excel (a netet már nem mondom, de szerintem arra se kellene egy 1ghz-es p3-nál több, ha alaposan optimalizálva lenne minden)

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák