Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz DBob #50011 üzenetére

    Ahogy irjak, nem volt tobb vinyo, az egyetlen vinyonkat cipeltuk, azert mert 93-94ben mar egy nagyobb jatek csak lehet 1x floppyra fert ra, es baromi idegesito volt, amikor a 12. hibas volt (nem beszelve arrol, hogy nem egyesevel jottek ezek). Mar ekkor is szivacson volt a vinyom, egyreszt a cserelgetes miatt, masreszt meg nem razta szet a hazat.

    A cdirast mi is osszekooperalva oldottuk meg :) akkor meg tobb ezer ft volt egy iras, de a mai napig megvannak ezek a cdk. Az elsore (96) meg egy rakat jatek fert, par evvel kesobb mar csak par db, az is ripben. Aztan gyorsan elszalltak a vinyomeretek.

    Az elejen sokan bizniszbol vettek cdirot, az elso emlekem egy srac volt a sulibol (x evvel idosebb volt mint mi), aki mintha az urbol jott volna. 94 osszel-telen kulso scsi cdiroja volt, scsi 2tb vinyoval - ez akkor hihetetlennek tunt, a mi 10-20x kisebb vinyoink mellett. Mi akkor kezdtuk kapisgalni, hogy mi is az a demoscene (en csak 94ben lattam a second realityt, ami annyira tetszett, higy most batran kijelenthetem, hogy meghatarozta a kesobbi eletemet), o meg volt kint a 93as assemlyn. Jatekok-demok-modulok :) ez volt a fo mozgatorugo a masolgataskor.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák