Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz snake1977 #73046 üzenetére

    Nem kapcsolja ki, BIOS- ban a felső értéknek 35x2 szorzóhoz tartozó state van belőve, alsónak pedig nulla. Ekkor Win alatt megy rendesen mindegyik energiaprofil, teljesíténycentrikus ill Ryzen specre lőve, folyamatos 3.5GHz allcore. Kiegyensúlyozottban ugrál, 1300 és 3500MHz között, de azt nem szeretem, mivel nagyobb teher a VRM- nek a durva kapcsolgatás. Energiatakarékosban meg tartja a fix 1300- at, annyi a többlet spórolás az FX- hez képest, hogy az FSB- t is lejjebb veszi, nemcsak a szorzót. amúgy teljesen láma vagyok még a BIOS- ához, ezt csak úgy kipróbáltam, aztán bejött.
    FX esetén készítettem custom energiaprofilt Win- ben, CPUmax : 65%, CPUmin : 65%, ekkor fix , 2.4GHz- en megy, nem ugrál, ez pedig bőven elegendő film és böngészéshez, harap még, és nem gyepálja a VRM- et. Lehet hogy Ryzennél is készítek, de végülis az 3.5GHz- en is hideg a Gammaxx- al, meg full terhelésen is csak 90-100 Wattot látok Aidában, azt bírnia kell.

    Ja, amúgy nemrossz, elegáns kinézetű lap, a VRM- et meg behűtöttem, 1700- at pörög rajta a kisventi, és az egyvonalban levő 3 db 12 centis +a front 12- es, az egész házban őrült légáramot kelt. Az alkatrészlistáját dícsérik, viszont néhány helyen meg azt mondják hogy úgy ahogy van xar :DDD
    Eddig úgy találom hogy frankó lap, hasít stabilan, teljesítmény az egekben, bár az tuti hogy a Ryzen érdeme főleg.

    11174-el a 8magosod, már a sztratoszférában jár :)

    Az int hangot csak a bögreszetten néztem, mindjárt kiviszem a G430 fejest, annak tökugyanaz a hangja mint a Solo6C- nek. Bár ha beviszem a bűnbarlangba, ott van a 3 külső USB- s hang, úgyhogy ha nem megfelelő az int, nemigen hat meg.

    (#73050) jokeph : az FX- ben a turbót, a Ryzennél pedig boostot tiltottam azonnal, VRM nyíró volta miatt. Látom a 4magos is jól megy, és már a többedik RGB kedvelő vagy, nem egyedül vagyok... :)

    [ Szerkesztve ]

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák