Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Ma egyébként elment a fél retro fél konfigom :(
    Gigabyte B85M D3H
    Intel Core i3-4330 (3500MHZ, 4MB cache) + cooler
    16GB DDR3 RAM

    Mindennek megvolt a doboza, tartozékok, backplate, ata kábelek, kézikönyv, DVD, (lejárt) garancialevél, számla stb. de még a procihoz az I3 matrica is.
    Annyira sajnáltam mikor kivittük a házból, hogy majdnem sírtam. De jó helyre került. A srácnak múltkor beszart a procija, akkor 2nd gen I5-ből a legkisebb 2nd gen I3-asa lett, közben valahogy elvesztette a VGAját is, most meg szerintem a lapja lett gatya. Nekem meg M-zárolva dobozban állt egy sokkal jobb félkonfig.
    Kellett neki nagyon egy új gép, ami előrelépés is volt (korábban 8GB RAMja volt) ráadásul neki kifejezetten fontos szempont volt, hogy legyen integrált VGA. És kellett neki nagyon. Rendes körülmények között nem adtam volna el (azt mondtam neki, hogy nem akarom eladni) de egyrészt kisegítettem egy működő géppel Tibit, és nem egy dobozban állt becsomagolva, másrészt ő volt az aki, pár éve karácsony első napján kora reggel hitelre(!) házhoz hozott nekem egy monitort, mert az enyémnek annyi lett.
    Beszereltük a gépházába, láttam, hogy vidáman futtatja a még sosem látott Win8-at. Szerencsére csak két utcányira került. De tényleg szeretett gép volt...

    Maradt az Athlon XP project (mint egyetlen retro a Commodore-okon kívül), ami viszont tényleg nem eladó, sőt némi szervezkedés is van körülötte, hogy igazán izgalmas eset/történet legyen belőle majdan ebben a topicban :) Remélem hamarosan, a dolgok kezdenek összeállni, csak számos dolog lassít (vírus, ház felújítás terv, munka, főgép cseréje stb.)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák