Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz Bile Demon #78790 üzenetére

    Én is kíváncsi vagyok mi lesz a vége. A gyártói oldalon néztem régebben, most pedig ismét, a hang, háló és Sata Raid driverek fenntvannak, és csak most esett le a tantusz hogy a chipset pedig azért nincs ott, mert hát a Via4in1 kell(az pedig W98- hoz ugyanúgy felmegy mint XP alá), pedig alap, az Epox SS7 után, az is Via. Annyira triviális hogy korábban nem is gondoltam rá.
    A proci egy A64/3800+ X2, de jó példány, eddig lightosan hajtottam, de megy az 3GHz- et is, avval azért meg már elég jól pöröghet, bár valszeg a C2Duo- t nem fogja elérni, de mindenképpen érdekesség lesz ha sikerül a Win98- at felhúzni rá.

    Soltek SL54U5- ben már kapcsolós VRM van, akkor a Tied gondolom korábbi lap, az átengedős diódás az tényleg marha meleg, hajlamosak is rosálni. Régebben kiválogattam néhány fél-SS7 szerű lapot, hogy majd kipróbálom, még az is elmaradt. Azonban már azokon is kapcsolós VRM- ek vannak. Majd valamikor megejtem, van egy ritka 333 (vagy 366 :U , nem is emléxem pontosan) K6-III+ procim, avval.

    Az 1400- as TB- nek -ha megkapod majd-, ajánlott az erős hűtés, a magban sok hő torlódik, nekem anno kiégett. A most meglévőt is valami rézmagossal teszteltem. A Barton szintén nagy hűtővel érzi jól magát, de a 3000+ mobil is izzik a fullréz borda alatt is - tuningolva, alapon csak simán meleg, de úgyis több hőt termel sztem, mint a kazánnak titulált Prescott.
    Tippem hogy talán nem mutatja a lapod, de túlmelegszik, amiatt hibázik a Prime.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák