Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz _Csordi_ #86599 üzenetére

    Nemgond, nyugodtan írjál 8bitesről is, legalább Frescho érdeklődési körét is lefedi. Én pld kimaradtam a vonalról, 286- al kezdtem, csak PC- re van nosztalgia-faktorom.
    #86600 : infó erről csak a hsz folyamokban van. Nagyjából : 6600GT vel 3DM2001 futtatás. Egyéb megkötés nemnagyon van, lényeg hogy a GPU 6600GT legyen. 2 karegória : AGP és PCIe, ezt azért különvettem a táblázatban, mert a PCIe konfigok erősebben kihajtják ezt a régi kártyát. Ha beszállsz a versenybe akkor szabályos képmentés kell, CPUz/GPUz +lehetőleg kibontott eredmény ablak, meg én az időbélyegzőt is propagálni szoktam - hitelesebb az egész - itt pld a saját mentési formátumom. Mivel már írtam be LOD- os eredményt, az is engedélyezett. Én mondjuk inkább kihagynám, de képmentés alapján úgysem ellenőrizhető.
    Táblázat itt, de az összefoglalóba is betettem, hogy ne kelljen keresgetni.

    (#86601) arn : +1

    (#86602) jokeph : pedig bíztam benne..

    (#86603) FoxiestFox : mivel a teszt retro, ezért retro :DDD ;]

    (#86609) KROK640 : összeállt már, fotókat is készítettem gyorsban, remélem elfogadhatóak lettek. A teljes konfig listát beOFFolom majd, az alkatrészek nevei linkek is lesznek egyben. Majd még át kell bootolnom XP alá is, hogy ott is beillessze az összes driveot, aztán arról is egy összefoglaló képmentés.
    Átlátszóság : WindowTop - futólag néztem. Úgy látom vannak egyéb programok is, még kísérletezek. Ez is működik pld.

    (#86613) envagyok : DOS mindeneshez elég változatos konfigokat lehet rendelni. Attól is függ hogy korai vagy későbbi játékok, programok a cél. A sebesség/runtime error számíthat. Talán egy közepes sebességű P1, vagy gyors 486/5x86 ami képes lefedni a korszakot. A koraiakhoz meg lassúbb gép inkább - 286/386.

    (#86618) Czo : régebben néztem a slower programokat, nem jöttek be, de megnézem majd ezt az újabbat is :R

Új hozzászólás Aktív témák