Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz Fred23 #87004 üzenetére

    Jó a video, meg a Jokeph által linkelt is.
    Igazából a jobb PCI kártyák sztem 486/S7-P1/PPro mellé valók, ahol nincs még AGP. Vagy erősebb géphez DOS alá favorizálom még.
    Nálam asszem a legerősebb PCI a R7000. Ezenkívül még 4 van, ha jól emlékszem. 2 Matrox, 1 Riva, 1 Rage. Persze ha a kiegészítő 3D változatokat a Voodoo1/2- ket nem számolom, csak a 2D+3D egybe verziókat.
    Valamint a további PCI verziókat is kihagyva, melyek nem rendelkeznek érdemleges 3D gyorsítással, S3 Trio/Virge, Trident, stb.

    1 Matrox+1 Rage van szabadon, a többit konfigokban hagytam. a PPro- hoz például jól jött a R7000/32M.
    A Rage- vel meg most kísérletezek, nemrég lőttem 3DM99- et vele, hasonló teljesítményt ad mint a Voodoo1, a képe sem rossz. Bár érdekes módon nemtom mennyire indokolja a DOS hogy bent maradjon a S939- ben. Köztes felbontások mennek a HD3850AGP- vel is, Quake alatt is megjennek a menüben detto ugyanúgy mint a Rage esetén.

    Kicsit félre kell tennem most a DOS- ozást. Ma unboxinggal kezdek, megjött a monitor, így már a tesztpadnál is elérhető lesz a FHD felbontás(OFFba tettem azért, mert új LEDes monitor).
    Majd pedig ISO kísérletezés, ACPI/speedstepp kísérlet Haswell XP systemmel, lehet hogy megtaláltam a megoldást, de erősen tipp, 50-50% kb... :U

Új hozzászólás Aktív témák