Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz cbmfan #99269 üzenetére

    Jujj, a jóöreg sulinet, de imádtam, különösen az elsőt. Olyan sok gépet kellett építenem akkoriban, hogy főállás nélkül csak a gépösszeállításokból és telepítésekből kényelmesen megéltem :)
    1700-as Celeronból én is indokolatlanul horribilis mennyiséget állítottam össze, bár sokakat próbáltam inkább egy 1200-1300-as Tua irányába terelni, de nem mindenkit lehetett, meg egy idő után kapni sem nagyon lehetett. így maradt a P4 Celeron, az általad említett alaplapokkal. Azért én igyekeztem az integrált VGA helyett legalább valami egyszerűbb cserélhetőt belerakni, egy időben rengeteg GeForce 2 MX400 is futott át rajtam emiatt, és akkoriban azzal azért még szépen el lehetett játszogatni. (A még csóróbbak meg kaptak 16MB-os Savage 4-et, még mindig jobban jártak vele mint az integrálttal)
    Az olyanokat szerettem még (eléggé kevés volt azért) akit ki lehetett terelni a sulinetes konfigocskák világából, és át lehetett terelni akár a rendes nagy P4-esekhez, meg normálisan megépített gépekhez, és mivel áfa nélkül nagyker áron tudtam szerezni akkoriban a cuccokat, a végösszeg még mindig tudott baráti lenni. :)
    Egyébként fillérekből csodákat váró, és aktuális csúcs játékkal játszani akaróak most is vannak, bár kétségtelen, hogyha lehet, akkor akkoriban még sokkal többen voltak.

    #99268 zotyesz66 : 2000-ben én még 366-os Celeronnal és 96MB RAMmal meg egy ASUS V3400TNT-vel toltam. De a csúcsgépes havernak is csak 733-as PIII volt 256MB RAMmal, meg most nem ugrik be milyen VGAval. (az persze akkoriban nem mindegy, hogy az év melyik részében, de esetemben az egész évben ilyen gépem volt)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák