Új hozzászólás Aktív témák

  • #09256960

    törölt tag

    válasz Petykemano #53503 üzenetére

    És ez már elvállt hogy az ARM-os M1 az nem köthető AMD tervezéshez ? Mert azt megértem hogy NVé lenne az ARM licensz akkor AMD nem annyira aka arra teperni és inkább a felvásárolt cégekre terheli a szerver csippek közötti komunikáció kialakítását.
    A 6NM az elvileg februártól próbagyártás, az meg pikk pakk itt van télapó hozza a Nitró 6800xt-t és máris itt van 2 hónap. Márhogy nem pénzért hanem regisztráltam a sapphire játékra :)
    5-re akkor tud átmenni amikor elzavarta onnan a nagyokat, az elzavarás meg itt abból áll mint egy Mamutnál hogy megvárod míg elmegy, mert van új csíkszélesség :)

    Bé: A 2000 széria SAM-ot én azért nem tettem be mert ugye volt a Jack@l által behozott preszelekciós hír (ami rossz azzal fussunk AMD szobába.) Az alapján azt mondanád lehet oka van annak hogy eddig senki nem foglalkozott ezzel a "Re-Size BAR support"-al.
    1-2%-ért bohóckodni lehet tényleg nem éri meg.
    Elindítok egy Bé bréntranszlét.exe-t: Azt írja ki: Az hogy NV-n működni fog nem kétséges, az hogy a kess nélkül is hozza ugyanazt az (igaz PR )előrelépést na az kétséges. Akarom látni FPS-ben a 11.1%-ot a Forza Horizon 4-ben, és akkor nem csak működik hanem értelme is van.
    Ez a működik inkább az alaplapgyártók önpromója.
    Mivel a linkben 4G Decoding -ról van szó az még mindig felfogható egy szintetikus tesztnek, ami néha kiugróteljesítményt hoz de nem fedi az FPS elmozdulást majd.
    Karácsonyra tekintettel ha filantróp lennék vennék neked karira egy ilyet , hogy neked is legyen Big Navid :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák