Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz fojtviki #27017 üzenetére

    Nem eselytelen az sem. Most tobb scenario elkepzelheto, csak ezeknek az eselye szazalekban megjosolhatatlan. May tegnap elhintette a szavazas elott, hogy ha nem fogadjak el, akkor valszeg az UK az EU -ban marad, es nem lesz brexit. Na most ez inkabb egy taktikai lepes volt, szerintem a piacokat ezzel probaltak megnyugtatni, ami sikerult, legalabbis 3 napig.
    Bizalmatlansagi indivany, uj valasztas, deal or no deal, or stay, vagy minden marad, es ugyan ez a harom opcio lehetseges.
    De nezd meg, ott is mennyi agymosott van. Meg mindig skandaljak, hogy leave, kozben meg mar az aruhazlancok is keszulnek a valsagra, minden dragul. Es olyan emberek ugralnak, akik ehen doglenenek, ha a no deal folytan hirtelen minden jelentosen dragulna, mert a jelenlegi fizetesukbol sem elnek meg. Nem tudjak megertemni, hogy ez mar nem a gyarmatok kora, es az UK nem onfenntarto, hanem behozatalra szorul a kaphato elemiszerek 70% -anal. Nekik ezt kellene eloszor merlegelni, mert ez csattan a hatukon azonnal. A munkahelyek megszunese, kimenekitett toke, csak a 2. es 3. hullam lesz.

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák