Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz Soká #12608 üzenetére

    Nem egyszerű történet ez a hangfal, mert annyira összefügg minden mindennel.
    Értem ez alatt hogy hiába van az embernek egy méregdrága hangfala ha nem a szobájához van méretezve ráadásul azon belül sincs jól elhelyezve. Ezen túl nagyban függ az erősítőtől és annak beállítása a zenéhez ami persze nem egy 10k-s DVD lejátszóval van meghajtva és ami az egyik legfontosabb, hogy gyári cd-t kell hallgatni nem pedig egy letömörített mp3-at.
    A fentiek közül az emberek 99%-nál vmi hibádzik ami általában az mp3 vagy az írt CD.
    Nekem is van egy Yamaha házimozim amihez szeretnék egy mély ládát, attól független hogy most hogy elköltöztünk az új szobába sokkal szebben szól mint ahol eddig volt.

    Annak idején én is gondolkodtam hogy magam építem meg a hangfalaimat mert ugye doboz-doboz az megy nekem is a hangszórókat meg meglehet venni a boltban.
    Aztán van nekem egy zenész ismerősöm aki lebeszélt hogy inkább gyári mert, ő már próbált építeni nem egyet, nem kettőt ráadásul úgy hogy gyári tervrajzok alapján, de nem szólt úgy mégsem ahogy a gyári, pedig teljesen le lett koppintva. Így megvettem a gyárit ami szép és én úgy gondolom az adottságokhoz képest szépen szól, legalábbis nekem szépen szól és ez a lényeg.:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák