Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz thyeby #13749 üzenetére

    mi itt Európában (és USA) hajlamosak vagyunk azt hinni, mi sz@rtuk a spanyol viaszt. A helyzet ezzel ellentétben az, hogy a kínaiak képesek nagyon jó, azonos minőséget előállítani, mint az anyaországban. Oda viszik nekik a gépsort, az alapanyagot, a komplett technológiát. És nem szarnak bele, ez az idő már régen elmúlt! Sőt, a helyzet az, hogy már Kínából is kezdenek kivonulgatni a cégek, mert már túl drága nekik. Mennek Afrikába, és egyéb fejlődő területekre.
    A magyar Audi vagy Opel semmivel nem rosszabb, mint amit a németek raknak össze. (vajh egy németországi autógyárban hány német, és hány egyéb, "hitványabbul" dolgozó nemzetből való ember dolgozik?) Egy nemzetközi márka minőségét már régen nem az minősíti, hogy hol készül a termék.
    A te fapuskád rosszabb, mint egy német kollégád által előállított? Lehet hogy neked az éhhbér, amit egy magyar gyárban fizetnek, nekik ellenben az a FIZETÉS. És lehet hogy te azt gondolod, jól keresel Egy gyári munkáshoz képest biztosan. De egy német fajátékkészítőhöz képest...? Valszeg, neki a te kereseted is éhhbér lenne. Ettől még én azt gondolom, nem dolgozol hitványabbul mint ő.

    Egy kérdés a végére: te honnan tudod, hogy minőséget állítasz elő?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák