Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz thyeby #25889 üzenetére

    Köszönöm!

    Igyekszem ilyen lapot beszerezni, biztos van valamelyik barkácsboltban nálunk is.

    "Itt van plédájul egy matabó szép állapotban occóért."

    Hol? :D (Link akart lenni, csak lemaradt?) Melyik metabora gondolsz?

    Szerk.: Ja, látom pótoltad, köszönöm! :) Basszus, hogy egy típusszámot sem ír oda a hirdető, ezt nem is értem. Vagy csak én nem találom?

    "ha arra kell, hogy legyen kivonuláskor egy dekopír is a szerszámok közt - hátha kell jelszóval, teljesen mindegy, melyiket veszed meg."

    Nagyjából igen, de azért a műhelyben is használom jócskán. A "hátha kell" meg olyan, hogy szinte mindig kell valami kisebb-nagyobb műveletre, helyszíni szereléskor.
    Van két régi orosz dekopírom, de bármikor beadhatják a kulcsot, bár most még remekül működnek. A Festo-t (linkeltem) ismerem, használtam, de marha drága, annyit nem áldozok rá, nálam elég kiegészítő szerepet játszik a dekopír, nem úgy mint nálad. A te felhasználásodra abszolút érthető, hogy miért van több és elég jó dekopírfűrészed.
    Volt egy Bosch-om, de ellopták. Úgyhogy most a 2 orosszal dolgozok, az én felhasználásomra elég, de nem tudom meddig működik. (Volt egy harmadik is ugyanolyan, az behalt és donor lett belőle. Előbb-utóbb a maradék kettőből is az egyik donorrá válik. :D )

    A linkelt posztodban szereplő merítést én is csináltam annó, el is hajlott az egyik dekopírom talpának az eleje! :D

    Megnéztem ezt a Dewalt DW331K-t is, jónak és masszívnak néz ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák