Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz generatoros #32602 üzenetére

    Teljesen megértem a kínodat, de azonosulni nem tudok már vele. Túl vagyok azon, hogy ilyenen felhúzzam magam pörgőre. Magam is hordtam haza annyi három forintos barnakenyeret, hogy most nem tudnám megemelni -szóval időben sem járhatok messze Tőled. (Nekünk már nem fog folyékonyan menni a kapetalesta beszéd, aminek mögöttese az, hogy félre az erkölcsöt, ha pízt lácc. De olvasni még megtanulhatunk az efféle szövegből, és lefordíthatjuk a saját bevésődött nyelvünkre.)

    Ugyan benézted ezt az áfa dolgot, mert azt épp jelezték. Kötelességük. De nem is ebből kell olvasni, hanem az árfolyam kikötésről. Ott fityeg a nagyobb csali, nem a netto ár körül. És azon látszik, hogy tudatosan maszatol, hisz' a most induló szambára invitál.

    Magam sem rezgek be, ha meghallom a Paliszander nevet. Évek óta nem tudom őket komolyan venni. A konkurenciáik kicsit jobban megcsipkedik magukat - és mint írtad is A Felder vs noname szalagfűrészt , bizony olykor Palit keres a Pali-szander.

    Egyébként ennek a kicsi marógépnek mindenféle akció nélkül bármikor 65 ezer forint az ára). Csak ugye ez az akció, már nem az az akció, mert sajnossajnos, de nagyon sajnos, megváltozott a (tavalyi) valutaárfolyam, így önnek ezt most csak a jelenlegi 317.7009 Ft os eladási árfolyamon tudjuk számítani, ugyanis tegnaptól az Unicredit bankkal vagyunk szerződésben (most épp ott kínálják legdrágábban a júrót.)

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák