Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz aszamóca #36849 üzenetére

    Ez egy bonyolult kérdés. Igazából a két félen múlik. Vagyis nem csak a bolton. Én is vásárló vagyok, de látom, hogy a kedves vásárlótársaim milyen barom módjára tudnak viselkedni és ezt még én is nehezen viselem. Sokszor látom, hogy ugyanabból a termékből több is ki van bontva, ráadásul vandál módon bontanak és azt is látom, hogy a felbontott dobozokból gyakran hiányoznak alkatrészek és sejtem, hogy mi volt az oka a bontásnak. Amit pedig szétszedtek azt nem is próbálják normálisan visszatenni. Megértem, hogy a bolt "tiltja" a bontogatást.
    Miután ezekkel a gépekkel már 5-6 éve ismerkedem, így már nem nagyon kell, hogy kibontsam, tudom mire számíthatok. Kicsit olyan, mint a kenyeret meg a cukrot sem kóstolod meg, mert tudod, hogy mire számíthatsz. És tényleg ott a visszaváltás lehetősége, bár kétségtelen, hogy ez 20km-ről elég nehézkes...

    Nem akarlak elkeseríteni de egy szerszámboltban sem szívesen bontanak ki neked egy szerszámot, ha az bontatlan. Egy barkácsáruházban is csak az elszántak próbálkoznak azzal, hogy bekapcsolhassanak egy kiállított terméket. Webshopokról meg már ne is beszéljünk.

Új hozzászólás Aktív témák