Új hozzászólás Aktív témák

  • Seremala

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kellemetlen érzés, hogy az én lustaságom egy vita kiváltó oka :DDD

    @local1
    Köszi a gép tippet. Kényelmesebbnek gondolom én is daraboláshoz, mint egy kis szalagfűrészt. Sokával értek azonban egyet, már csak az ár/elvégzett feladatok mennyiségének függvényében is.

    A teljes sztorihoz hozzátartozik, hogy lézervágással kezdek majd foglalkozni rövid időn belül, felhagyva a bútorlapos munkákkal. Úgyhogy eddig is csak műkedvelőnek számítottam, pláne ezután (via generatoros) :) A lézervágó gép vásárlása az én pénztárcámhoz mérten elég nagy beruházás. Kicsit visszafogottabban kell most kiadnom a pénzt a "pártízezer" forintos gépekre. Ezért jól jött a megerősítés, hogy bőven elég vennem epmd-nél egy japánfűrészt és elhegedülni azt a mennyiséget a kis tipliből amire szükség van. Ha később a kényelmi kiadásokra több pénzem lesz, akkor a Soká által linkelt körfűrész lesz talán a befutó. Vagy a hasonló Proxxon gépek közül valami. Egy ilyen modellezős kis körfűrészt a lézerrel vágott termékekkel összefüggésben is többet tudnék használni.

    Van itt egy 8-adik Hendrik, asz mindég a hóhérnál tartott válópert. Igazán elvesztették érte fejüket a nők. (Fülig Jimmy)

Új hozzászólás Aktív témák