Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz epmd #55866 üzenetére

    Egy 4 pólusú motoros Milwaukee ellen az ő tesztjén nyert a Parkside. A ő értékrendszerében. Egy használt termék, használt akkuval... én nem szeretem az ilyen teszteket. Vannak korrektek is. Ott pl állandó súly húzza szánon a lefogatott fúrót az anyagba. Egyenletes terheléssel. A másik netes teszt véglet amikor a 120 kilós melós nyomja a fúrót a másik munkás meg 60 kiló és lassabban halad az ütvefúrás. :)
    Igazából a Milwaukee simán kikapna a 400 Ft-os sajtreszelő ellen ha 15 dkg trapista feldolgozása szépen a feladat :)
    Én most dobom ki az összes Parkside gépet lassú tempóban és cserélem olyanra amivel elégedett lehetek hosszabb távon is. Pedig nálam csak otthoni felhasználás a cél.
    A 20V-os Xteam akkus cuccaimról itt tudtam meg pár napja hogy az akkuim hiába X team tagok, mivel lassan 4 éve vettem már nem kompatibilisek a mostaniakkal. Nem vagyok márkahű, van 22 éves Black&Decker vezetékes ütvefúróm, van Makita csiszolóm, Skil szalagcsiszolóm, Stalney dekopírom... Látom a hibáikat (Skil-t nem veszek többet semmiből és új B&D-t sem) de a Stenley bejött. Így most akkusból DeWalt lett a sok netes teszt megnézése után a befutó. A Milwaukee is iszonyat jó... szóval inkább ízlés kérdése.

Új hozzászólás Aktív témák