Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz Vico #56704 üzenetére

    "mosogató és főzőlap a bevágandó"

    A kérdésem csak általánosságban szól, hátha tudtok nekem okosat mondani.
    Nyugtassatok meg, hogy ezeknek a bevágott dolgoknak elsősorban csak vizuális, vagyis divat oka van. Én legalábbis egy telitetős mosogató helyett elképzelni sem tudom, hogy lehet értelme egy bevágottnak? Mindig telitetős mosogatóink voltak és most egy éve "megörököltem" egy bevágottat. És úgy utálom, hogy elmondani sem tudom. De a főzőalkalmatosságokkal is úgy vagyok, hogy százszor többre értékelek egy komplett gáztűzhelyet mint egy beépíthető főzőlapot. Az ember megveszi a rohadt drága pultot, hogy aztán kivágja a 80%-át kukába és maradjon egy olyan keretszerkezet, ami ráadásul statikailag már kellően csücskös is.
    Azzal többé-kevésbé tisztában vagyok, hogy a konyhai dizájn most azt "követeli", hogy minden _fusson_ egy vonalban, hogy a konyhapult egy szent tehén, amibe mindent bele kell integrálni. Szerintem meg nem kell. :)
    Nyilván van egy kényes pont, a pult és a mosogató/tűzhely találkozása, ott van egy rés, ahová befolyhat a trutyi, de istenem! Egy kicsit vigyázni kell, különben meg ha nincs minden egybegyógyítva, akkor csak odébb húzom és kitisztítom.

    Szóval, nem értem ezt a dolgot, de mindenki bukik rá. :)
    Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Hülyézhettek is, csak legyen magyarázat is mellé.

Új hozzászólás Aktív témák