Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz Speciali #9371 üzenetére

    Speciali,

    írtam neked hosszasan, aztán mégiscsak előkapirgáltam az esetet, és kitöröltem a mondandómat, feleslegesnek bizonyult. Helyzet a következő:
    gyakorlatilag senki (de senki) nem volt kioktató Veled, csupán mindenki próbálta megmagyarázni nyelvhelyességi és tipográfiai szempontból a szóköz hiányának velejáróit, ezt is csak azért, mert kétszer is leírtad, hogy Te erről még nem hallottál. A legdurvább megjegyzés az volt, hogy "Nagyon rossz szokás" - mármint, hogy nem teszel szünetet az írásjel (pont, vessző, kérdőjel) után.
    Az, hogy ezt sokan és sokféleképpen próbálták megközelíteni, az csupán azért volt, mert "csakazértis" kötötted az ebet a karóhoz és még inkább igyekeztél helytelenül írni.

    Egyébként pedig minden értelmezés kérdése. Valószínűleg a mostani soraimat is kioktatásnak minősíted, noha ez csupán a félreértelmezések oszlatása. Kioktatás és oktatás között nagy a különbség, akkor jóindulattal "oktattak" én most ráteszek egy lapáttal és "fenyegetőzök" kicsit :) :

    haa továbbra is úgy gondolod, hogy kioktatás volt a dolog, akkor én szépen belinkelgetem az összes hozzászólást. Aztán majd meglátjuk, hol találsz benne KIoktatást. Oké? Sok okosság hangzott el, érdemes újraolvasni, mint mondják: ismétlés a tudás anyja... :)

    Utóirat: azt azért nem árt tudni (rólam), hogy a helyesírási hibáknál jobban zavarnak a tartalmi ferdítések...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák