Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz kukulec #16487 üzenetére

    Az lehet az értelme például, hogy a kizárólag LP-n megjelent albumok is lejátszhatók legyenek bárhol. Nekem több olyan lemezem van, aminek az anyaga nem található meg más formában, beszerezhetetlen. (Főleg emiatt digizek én is.)
    A másik, hogy esetleg lehetnek olyan albumok, amiknek a legjobb minőségű változata az, amit annó LP-n kiadtak. Ezek, egy jó minőségű lánccal digizve már hozzáadott értékek lehetnek. Nem tudok konkrét példát erre, de elképzelhető ez is.
    Ami nekem sem fér a fejembe, hogy mi a bánatnak ledigizni olyan albumokat, amik amúgy tök jó minőségben leszedhetők, sztrímelhetők, megvehetők, lejátszhatók. Ráadásul ledigizni gagyi rendszerrel, gagyi minőségben. Pontosabban nem is a ledigizés az értelmetlen, hanem annak a megosztása. :) Mert én magam is fogok digizni olyan albumot, aminek a zenei anyaga megvan máshol, jobb minőségben. De nekem annak a konkrét, saját kamaszkori lemeznek a "lenyomata" kell, pattogással, sercegéssel együtt, ami számomra már hozzátartozik a nosztalgikus fílinghez. De ígérem, eszembe sem fog jutni, hogy ezt közkinccsé tegyem. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák