Új hozzászólás Aktív témák

  • Drago1

    tag

    Hello mindenkinek :)

    Uj vagyok meg itt a forumon kerdezni szeretnek,eleg laikus vagyok a temaban!
    Tehat van egy adott utangyartott skoda octavia 2 -be valo fe CAN-BUS os fejegyseg/mindenfele teren kompatibilis es kommunikal az auto szamitogepevel/ o az:

    http://www.automultimedia.info/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=58&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

    Szakszervizbe lett bekotve elso problemam hogy varoson kivul recseg a radio,ez valoszinu fantomtappal megoldhato,bar erdekes elvileg lennie kene erositonek ha gyari kompatibilis na mindegy!

    A masik a hangminoseg ,kopog a mely es nem igazan ugy szol mint ,az elozo buta gyari magno vagy elotte egy kenwood DDX3023 2 din -ES FEJEGYSEG!
    Valami rosszul van bekotve vagy tenyleg ilyen gyatra a minosege amit azert nem hinnek hogy meg az alap minoseget sem hozna amit mar minden fejegyseg tud!Igazabol a mellyel van a bajom hiaba teszem fel allitgatom 1-+7 ig csak csak nem az igazi!Ugyanazok a hangfalak meg minden ugyan az mint elotte volt kiveve persze a fejegyseget!
    Van otletetek esetleg egy hangszoro +- forditva van bekotve vagy nem tudok mire gondolni vagy egyszeruen ilyen azt kesz?
    segitsegeteket elore is koszonom!

Új hozzászólás Aktív témák