Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsa7

    őstag

    válasz opeter70 #43727 üzenetére

    Máshol is bedobtam a kérdést és megkaptam rá a legvalószínűbb választ, ami már felmerült bennem is. Valószínűleg így kerül fázisba.

    mortalwombat
    Főleg h. a 3549 akkora méretű erősítő a 2*100W RMS-re, hogy amikor raktam fel mellé a DLS CA40-et, csak lestem h. majdnem ugyanakkorák... A most vett 3542 (2*70W RMS) kb. harmad akkora, bár azon kb. csak gain-t lehet állítani, szűrő nincs.

    Viszont h. egy kis tapasztalatot is megosszak, kipróbáltam a 3542-t. A szetthez szerettem volna használni, hátha ki tudja váltani a CA40-et. Első benyomás az volt, h. teresebb a hangja, szeparáltabbak a hangszerek, a mély tartomány alja erőteljesebb, viszont a magas tartomány legteteje is erősebb/élénkebb mint a CA40.
    Már sokszor leírtam, hogy a magasaimmal küzdök, ott végre meglett az egyensúly és a jó beállítás a DLS-el. Amiért végül a DLS marad bent, h. semlegesebb, lineárisabb a hangja. A szettem legalja jól hallható, a magasai kicsit harsányak. Ezek a DLS-el teljesen jól a helyére kerülnek, az Alpine-al néha már sok volt. Az biztos h. az Alpine SQ-sabb zenei világot hoz, így ennyi pénzért (8eFt) tuti megtartom, később egy selyem magasnál v. 1 másik mélyközépnél valószínűleg jobban fog passzolni ez a karakterisztika.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák