Új hozzászólás Aktív témák

  • stickermajom

    addikt

    válasz footy #51860 üzenetére

    Elég plug and play a dolog, youtube videót követtem a berakásához. Ugye annyi, hogy a kábel egyik vége megy a gyári kábelvégre, a másik vége pedig a fejegységbe. Gyakorlatilag megközöli. Innen vezettem át a Gatewaybe menő kábelt a kesztyűtartóba. Ez utóbbi a fejegység oldalán a CD váltó kimenetbe megy, plusz kapja a delejt a megközölt kábelről.

    A régen használt AUX nem volt árnyékolt, de ott alapból nem jelentkezett a zaj, ha csak simán MP3 lejátszót, vagy telefont kötöttem rá. Viszont amint az adott eszközt elkezdtem tölteni a szivargyújtóról megjelent a zaj. Úgymond szerintem itt érthető is lenne a földhurok, mert talán két körön van a fejegység és a szivargyújtó, így a kettőt összekötve okozhat gondot. Most bluetoothon próbáltam telefonálni/zenét hallgatni a Densionnel és így is jelen van a generátor zaja. Viszont nem értem, hogy mitől veheti fel a zajt, mert ugye pont a megközölés miatt a delejt is ugyanonnan kapja a fejegység és a Dension, illetve gyanítom a földpont is ugyanaz.

    (ha baromságot írok szóljatok, annyira nem értek hozzá, csak egyetemi elektronika tárgyból + fórumon olvasott dolgokból próbálom összerakni a képet)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák