Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsa7

    őstag

    válasz rhonin #59916 üzenetére

    Szia!

    Adott hangerő felett azért torzul a hang és a gondjaid egy része abból fakad, mert a fej valós 15W RMS-es csatornáiról van hajtva az első szett. Erősítő ezen segít. Ezen valamennyit segíthetsz, ha állítasz HPF-et a szettre, és akkor nem fogja a 20Hz-et is ráengedni.

    A szigetelés így csak félig kész, pedig normális anyaggal van csinálva. A fólia helyén is kellene 1 réteg szigetelés, ami lezárja a szerelőnyílásokat. Így lesz a hangszóró mögött egy zárt doboz, és nem fog a szerelőnyílásokon kifújni. Most a hangszóró mögött keltett légmozgás lobogtatja a fóliát és az ajtókárpitot is. Nekem G Astra van, a H ajtaja kb. ugyanaz. Szigetelés nélkül is elég jó a mélytartomány, de sok idegesítő rezgéstől lehet megszabadulni, ha normálisan le vannak zárva a nyílások.

    Erősítőt a G-nél pl ülés alá nem nagyon lehet befaragni. H-nál nem tudom mennyivel jobb a helyzet. Itt nincs elég hely, alacsonyan az ülés, hátul a lábtérben meg ott a levegő kifújó. Pici erősítő lehet befér. 30-40eFt-ból használtan nagyon jó erősítőket lehet venni, újban kidobott pénz. Az a szett már egész normális szint. Viszont az erősítőhöz kell tápkábel, normális pár RCA, normális hangszóró kábel. Ha veszel 2eFt-ért egy RCA-t, meg 100Ft/m áron hangszóró kábelt, akkor szar lesz a végeredmény. Ha ülés alá befér, akkor legalább rövidebb kábelek kellenek. Elektronikus és hip-hop vonalra használtan mindig van pár Alpine erősítő ami ár-érték arányban bestbuy. Nekem is van 2 is eladó, régi 35-ös széria, aminek normális hangja van.

Új hozzászólás Aktív témák