Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsa7

    őstag

    válasz Melanor #60022 üzenetére

    Szia!

    Szépen sorban.

    1/ Igen. 1x párosítod az adott telóval, és ha a bt be van kapcsolva a telefonon, amikor bekapcsolja a fejet bármikor a későbbiekben, akkor csatlakoznak egymáshoz.

    2/Igen.

    3/Mindegyiknek van külön mikrofonja, amit az A oszlop takaró burkolaton szokás elhelyezni. Műszerfalon át ki lehet odáig húzni a kábelt és ráhúzni valahova a burkolatra, ráragasztani stb. A mikrofonnak szokott lenni kb. 2m kábele.

    4/ Ha olyan a fejegység, akkor vagy van hozzá, vagy lehet hozzá venni külön távirányítót. Meg kell nézni. A másik opció, ha olyan az autó, hogy van rajta kormánytáv, akkor lehet venni autóspecifikus adaptert a fejegységhez, aminek a segítségével tudja a kormánytáv kezelni a fejet. Kérdés, milyen gombok vannak rajta. Egyébként az általad nézett fejen van dedikált telefon gomb, amivel tudja fogadni, letenni a hívást. Ennyire béna nem lehet, hogy nem találja meg.

    Teljesen megfelelő bármilyen JVC/Kenwood/Pio bluetooth képes fej a célnak, amelyik szimpatikus kinézetre, gombkiosztásra. Hangminőségük hasonló. Bizonyos Piokban Parrott modul van.

Új hozzászólás Aktív témák