Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz mpo #8492 üzenetére

    Nálam amióta maxra emeltem a hőmérsékletet, egyik kávé sem túl savas, előtte nálam is az volt az összes medium vagy light pörkölésű arabica. Ha a savasságot sikerül élvezhető szintre csökkenteni, akkor ezek a kávék gyakran nagyon finomak, az erős pörkölés úgy érzem mintha teljesen kinyírná a gyümölcsös-virágos aromákat és égett keserű íz veszi át a helyét... pedig a kávé az gyümölcs nem? Persze teljesen szubjektív a dolog, ízlés kérdése is, a húgom is inkább a fekete robustát szereti, igaz ő nem sima presszót iszik, hanem lattét és gondolom az arabica sok tejjel felöntve túl gyenge neki. Én most ezt nem tudtam inni, nagyon fekete és van benne robusta, neked lehet ízlene:

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák