Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    EGY HULIGÁN VAGYOK!

    Nem tehetek róla, a körülmények áldozata vagyok.

    Elindulok iskola felvételre, Porsche.
    Már rosszul kezdődik, busz előttem tötyörög de jönnek szembe, majd kiindexel a megállóba ahol van neki hely félre állni. De nem. Hősünk nem húzódik oda be, elmegy mellette, majd a legvégén megáll hogy senki ne tudjon elmenni mellette. Szembe meg jöttek. Finom gáz pöccintéssel egy kisebb szünetbe elmegyek mellette.

    Utána jött egy micra. Vagyis vánszorgott, a 40-es zónába 20-al. MPH. Előtte senki, megint kis szünetbe éppen hogy el tudok menni veszély mentesen de már nagyobb gázzal.

    Majd a végső tőrt egy honda jazz döfte belém. Zöld lámpa, de nem megy, rövid zöld. Mire letette a telefonját gondolom, sárga volt, elindult én ott ragadtam. Kb habzott a szám.

    Jobbra kanyarodnék, de teli zöld, szembe a merkedesz nem vette a lapot, mondom padló. Kocsi sport módban, rendes 90 fokos kanyarodás. Kanyar közepénél úgy kitette a seggét hogy ilyet még nem éreztem. (közúton) Állok a gázon, tekeri a hátulját, és keresztbe csúszva jövök ki a kanyarból miközben a PDK egy nagy durranással elvált és kilő.

    Nem kicsit kellett belenyúlnom a kormányba, elég nagyot ellenkormányoztam hogy megfogjam. Én nem vettem el a gázt, de a kocsi se.

    Na ekkor 2 utcával arrébb lelassítok és megkérdezem magamat hogy normális vagyok e. Mit csinálok, ezt meglátja egy rendőr és ketté vágja a jogsimat, amit minden nap sokszor használok.

    Jó volt de rosszul esett, hogy van ez :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák