Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz Qru #12429 üzenetére

    VW csoport dízel botrány miatti nagy spórolása főként a VW/Seat/Skoda vonalon érződik. Golf 7-8 is csak egyre rosszabb / idegesítőbb lett. Szerintem. Rosszabb összeszerelés, anyag minőség. Nem néztem utána de gondolom az eladásikon is erősen meglátszik. Régen Dunát lehetett Golfokkal rekeszteni, az volt mindenre IS a megoldás. Volt családba 4-es, nálam egy évig céges 5-ös, és szerettem.

    Nem tudom mi történt Integrával. Láttam hogy beszélik hogy elhunyt de nem tudok semmit a körülményekről, soha nem beszéltem vele / jártam utána.

    Nekem van pár alap szabályom.
    Sebességet úgy választok: Van e másik kocsi, gyalogos, iskola, traffipax, belátom e a kanyart, meg tudok e állni ha szükséges. Szinte minden nap gyorshajtok, de nem agyhalott módjára. Nem kockáztatok. Nem is okoztam SOHA balesetet. Kop kop.

    Busz áll előttem nézem az első lökhárító alját hogy van e ott láb, mozog e valaki miközben elmegyek. Elég sok mindenre figyelek.

    Egyszer mentett meg a Volvo radarja. Pécsen ugye Angol kormányossal, naplemente szembe erősen vakít, fák belógnak, jobbra kanyarodott az út és ott volt egy felhő színével TÖKÉLETESEN megegyező szürke kabátban egy bicajos 0 lámpával amit nem vettem észre. Kocsi piros leddel oda villogtatott a szélvédőre ahova figyelnem kell és bimbammolt kettőt. Ha az nincs, nem tudhatom biztosra de 90% hogy elgázolom.

    kelly416

    Nem hiszek a szerencsében. Mindennek oka van. Néha nehezen meghatározható, de mindig van.

    Qru

    Sok kopasz videó után: Kit nem szívatnak ezek? :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák