Új hozzászólás Aktív témák

  • daczkó

    aktív tag

    Az lehetséges, hogy megtanultam irányítani az álmaim éber alvás közben?
    Reggel elég sokszor megébredek, de ilyen magatehetetlen állapotba, amiből szinte azonnal vissza is alszok, de majdnem mindig emlékszem rá. Pl, ha hozzá vagyok simulva a falhoz, akkor érzem hogy hideg a fal, és tudom is, hogy a fal, de nem tudok elfordulni tudatosan, mert alszom. Viszont ha elkezdek a hideg falra gondolni, akkor elkezdek valami havas dologról álmodni. Ezt már 3x bejátszottam az elmúlt két hétben.

    Ha kapok egy üzenetet, és pittyen a telefon megébredek egy pillanatra (ha sikerül feldolgoznom, hogy a telefon volt), akkor arról kezdek el álmodni, hogy elolvasom az üzenetet / mailt / akármit, és emlékszem is a szövegre (általában előző mailek össze mixelése, gondolom azokból a részekből amire emlékszem), plusz válaszolok is, amire szintén emlékszem, és úgy tűnik azt írom, vagy mondom amit akarok. Ezért reggel nem egyszer megnézem a telefont, hogy én most tényleg válaszoltam?

    Plusz mostanában már tudok beszélni az álmomban, ha akarok amit eddig nem tudtam, általában csak passzív megfigyelő voltam az elborultságokban, amiket álmodni szoktam. Kb úgy képzeljétek el a legtöbbet, mint valami durva LSD trip,. És a vicc, hogy néha rájövök az álmomban, hogy álmodom mert beszélek egy teljesen abszurd világban és senki nem válaszol közvetlenül, általában amikor rájövök és valahogy be akarom bizonyítani ezt (valakit találok, akit nem hagyok békén, a kérdésekkel) akkor megébredek.

    Régen Natgeo-n (talán) hallottam, hogy elméletileg lehetséges megtanulni irányítani az álmaid, de már semmi konkrétumra nem emlékszem a műsorból. Amúgy mókásabb így aludni

    /ignore wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák