Új hozzászólás Aktív témák

  • Aprósólyom

    addikt

    válasz Veleczki77 #82983 üzenetére

    SAPPHIRE::::Customer Service Center (sapphiretech.com)

    Használj egyszerű (nem összetett) magyar mondatokat és fordítsd le google vagy más fordítóval.
    Megírod nekik, hogy a használtan vásároltad. Azt gyanítod, hogy nem eredeti bios van rajta, szükséged van az eredetire. Minden számsort ami a kártyáról (matrica, NYÁK) leolvasható elküldesz nekik.

    #82986 LK:
    ON: Szerintem egyszerre érdemes venni, CPU+VGA rendszert, kiegyensúlyozva és váltogatni az egész rendszert.
    Azért, mert mire az ember oda jut, hogy a rendszerben VGA-t cseréljen pl. 2-3 év múlva, addig simán elavulhat az új VGA-hoz a CPU (és a platformja). Én ezt a tanulságot vontam le. Van pár kivételes eset, de általában ez elég jó irányelv, mert az utóbb években eléggé felgyorsult a teljesítménynövekedés azzal, hogy pár éve már az AMD is potens CPU-kat gyárt. Kvázi a helyedben a teljes rendszert cserélném akkor, ha tényleg szükséged lenne erősebb VGA-ra. De persze ez csak az eddigi infók alapján kialakult véleményem. Fenntartom a tévedés jogát. :B

    OFF: "Az aláírás csak idézet, mint láthatod. Szimplán megtetszett. Az emberek nagy része nem fogja értelmezni, sőt inkább félreértelmezni. Ez az aláírás alapja :)"
    Köszi, látom. Ettől a jelentése változatlanul butaság. De merül fel a kérdés, hogy miért használsz aláírást, amit nem olvasnak és nem értelmeznek és csak szimplán megtetszett, de te érted...?
    Pl. én nem írok alá bármilyen papírt, se szerződést csak azért van rá rublika.... Én meg gondoltam szólok, mert nagyon ciki. Ne égesd magad azzal, hogy fogalmad sincs mi van az aláírásodban.... :B de te tudod. Mármint te döntesz. Részemről lezárt a téma. :R

    [ Szerkesztve ]

    Jevons paradox

Új hozzászólás Aktív témák