Új hozzászólás Aktív témák

  • Aljasvip

    senior tag

    válasz MiklosSaS #147865 üzenetére

    Én ugyan nem fizetek érte annyit. Nem adok ki 200k+ pénzt telefonra. Ahogy az idő telik, úgy inkább kevesebbet szánnék rá...

    Ami nekem fáj - nyilván first world problem -, hogy az epöl gondolt egyet és lépett a csúcskategóriában 700$-ról 1000$-ra, a többi hülye meg követte. Hogy ezt mi indokolta? Semmi.
    De mint mondtam nem ők a csúnya nagy gonosz vállalat és mindenki más szent, a piac többi szereplője is legalább annyira pénzéhes, követték szépen őket.
    (Jack csati is kukázva lett, bár már megszoktam a hiányát.)

    Biztonság? Az IT szektorban az max ideiglenes. Mintha lett volna nemrég Apple botrány is. De nem akarok vitát szítani.

    Nálam OnePlus 6T van most használatban. Amilyen mértékben az árak felfelé mozdultak, ez lesz az utolsó flagship teljesítmény közeli telefonom. 550$ volt anno, úgy rémlik 180k körül fizettem érte, kb ez nálam az ingerküszöb.
    Ami elszomorít, hogy a kamerán kívül nincs jelentős fejlődés, ami miatt rohannék, és mert megérné cserélni. A CPU és GPU megragadt a benchmark pontok kergetésénél, és az akku kapacitás szépen lassan növekszik de vele együtt az android éhsége is, talán a kijelző frissítés ér valamit, de az is inkább játéknál lenne jó.
    Most megy az 5G hülyítés is, hogy még feljebb lehessen tolni az árakat, holott a legtöbb ember a 4G-t se használja ki. 1080p videóhoz (próbáltam) és Spotify-hoz (magas minőség, kipróbálva) elég az LTE.
    Bár lehet én vagyok a helikopter, hogy nem fortniteozok a villamoson munkába menet.

Új hozzászólás Aktív témák