Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz MrM94 #21337 üzenetére

    Sajnos ez van. Amiket én látogatok: vizes topik: van néha segítő, de többnyire... ehh. VGA topik: CSAK az a jó csak az. PS topik: csináljátok má' meg, mert nektek 2 kattintás, de ingyán ám és most! Modding topik: itt is kevésbé segítős, inkább mutogatós, de azért vannak hasznos linkek, tanácsok is, szal. még jó. Monitoros is elég korrekt, meg van még pár, de többnyire be van szabadulva pár véresszájú fanatikus -pl. csak a samu SSD a jó, semmi más...- és nemhogy válasz, de már kérdés sincs. Egeres topik dettó, pár ember megmondja a tutit a leírásokból, akkor is, ha másnak más a tapasztalata... fura.

    ...készülj. Szerintem megyünk a Sasss-al, viszünk egy vödör chillis vazelint! ;] :o

    Peaceliker: macsekot ki kell nyííííírni! :DDD Labrador nagyon király. Azt hittem Roti után már nem lesz másik, de ez jópofa és okos is. Van most egy ingyen amúgy, ne adjatok érte pénzt, vannak ilyen kimentett vagy vizsgából kibukottak. Miénk is ilyen.

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák