Új hozzászólás Aktív témák

  • hackeeeee

    Jómunkásember

    válasz Habugi #65313 üzenetére

    Korlátolt, mégis közel 8-10 évet kihúzol 1 generációval. Ezt a pc-ről nem mondhatod el. Úgy, hogy nem nyúlsz hozzá. Lásd 360, vagy ps3.. Most kezd szépen háttérbe szorulni a támogatásuk.. Azóta hány pc-s generáció is született meg, és ebből mennyi volt olyan, főként a vga-k terén, amely esetlegesen "kényszerített váltásra"? (ez kevesebb, mert főként a dx11 indolkolta ezt, plusz max más, ha kellett a teljesítmény..) :)

    Nem htpc, tök mindegy, valami kicsi, amivel a steam-es játékaim nagyrésze játszható. Az is lehet, hogy egy apu, valami gyorsabb rammal, vagy nagyjából semmi. Lesz egy lapos, plusz a játékra a One. Nem tudom még..

    Amikor nem volt One, akkor sem játszottam mostanság. Nincs rá idő.
    Most pedig, több olyan játék van One-on, mint pc-n, amivel szabadidőben van kedvem játszani. És, ez még egy ideig így is fog maradni, a jelenlegi megjelenéseket tekintve.

    Pl. mint írtam, a Batman engem érdekel, de pc-n egy hulladék.. talán novemberben játszható lesz pc-n. Köszi.

    Most, hiába lenne itt a 270 cf, driver szinten nem lennék előrébb, plusz a cf kihasználtsága terén sem. Mivel ez egyre rosszabb. 1 kártya pedig kevés volt wqhd-ban. Szal összességében, igen, előrébb vagyok.

    Azt pedig figyelembe kell venni, hogy sajnos nem a Batman Ak volt az első és utolsó, amely áldozatául esett a portolásnak.. Sajnos valószínűleg még sok ilyen lesz.

    A 270X CF-et sem használtam ki, előtte is agyaltam rajta, hogy váltani kell, mert felesleges.. A driverekkel kialakult szenvedés csak hab volt a tortára.. Rágódhatunk ezen még 1 ideig.. :)

    [ Szerkesztve ]

    Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák