Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Shokkolo #8998 üzenetére

    Én még állom a sarat :D Bár nem kis időt töltök a fórumon és minden velősebb cikket kíváncsian olvasok, nem éppen mai gyerek a vasam. Talán lett volna rá már párszor lehetőség a cserére, de mindig találtam valamit, ami ha nem is kényszerű költekezés, de hasznosabbnak véltem egy új gépnél.
    Épp az pattant ki a fejemből milyen jó lenne asszonynak vmi Pavilion X2 13" hibrid cucc, a tablet vmi tartóban mehetne a konyhába ha van rajta Gesture control (vmi új jó receptet olvashatna taperolás nélkül, a hasamnak meg nem vagyok ellensége). Napközben pedig tudna tervezetet írni. De azt mondta következőnek inkább az én laposomat cseréljük (neki néha már nincs türelme hozzá :DDD)
    Jövő nyáron tán megvehetném a céges lapost, de az i5-520M grafikus és videólejtszó (DXVA) képessége nem túl meggyőző. Jobban örülnék egy üzleti Kaverinek. ;)

    Macsek: hmm jó látni, hogy összeállt a vas. Next target VGA-t Kiskakasnak :) vagy ne romboljuk a tanulmányait? Titeket ismerve Sokkoló mértékben multiznátok Nagy Sassal aztán kakas kukorékolásig menne a macskazene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák