Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz BBéci #45424 üzenetére

    #45414 BBéci, kevés releaser gyermek vagy gyermekcsapat vállalja be a kimaxolt 1080p-t, mivel a nagy (ténylegesen kellő) méret miatt nem lennének népszerűek a torrentjeik. Így a közepesen kikönnyített FullHD-nál szebb tartalmaknak csak örülni lehet - ha felbukkannak. BD50-nél nem tudom fajlagosan jobb-e a helyzet, olyantokat nem töltök.

    Jó kérdés. A Transmissionnel nem távolodsz el túlságosan, de stabilabbnak hat, az tény (nekem személy szerint nem jön be, de ez ne befolyásoljon). Deluge említhető még ezen a vonalon, de a fent említett szarságok és komolytalanságok miatt azt is kukázni voltam kénytelen (azért tehetsz 1 próbát), linux alatt viszont saját, eredeti környezetében rendben muzsikál. Vezesse utad még az adott torrent oldal ajánlott/engedélyezett klienslistája, amit nem árt lecsekkoltatni egy fórumon/staffgyermekekkel, hogy mennyire update, mert nem mindenhol az. A csoportnyomás se hasson rád: ha neked bejön egy akár maradinak titulált kliens és az oldal is engedélyezi, rendben is működik, akkor azt használd.
    Eszköz/elérésfüggő is, volt pld. egy időszakom, amikor az rtorrent volt az egyetlen használt kliens, az volt optimális, más csak webböngészőn át lát torrenteket, a routerkliense remote-felületeként, esetleg irssi-n lőtte be az automatikát, aztán már csak a NAS-on tárolt, kész filmlistára néz rá, többféle módozat van.

    (#45425), nincs szerintem így, de ezt majd TeeJay megmondja, egy könyvtárról beszélünk, amire lehet építkezni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák