Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz TomMusic #1043 üzenetére

    ez annyira fontos, hogy érdemes beleölni dollármilliárdokat. csak azt nem tudom kinek fontos? mert én magasról leszarom az ilyen "felfedezéseket" pláne, hogy a megfigyelés tárgya már lehet nem is létezik. ugyanis akkora a távolság, hogy csak a távoli multat figyelgeti a sok ingyenélő.
    az a baj, hogy a saját bolygónkat sem ismerjük, de a naprendszeren kivül keresgélünk, beleölve sok ezer millió dollárt a semmibe.

    mert tegyük fel, találnánk életet egy másik naprednszer bolygóján. és akkor? odamegyünk bemutatkozni? mivel, hogyan? persze hivunk egy taxit.

    megmondom öszintén én teljesen feleslegesnek tartom az űrkutatást, évente több ezer miliárd dollárt költenek világszerte erre a célra, a bolygónk meg közben szépen elpusztul, mert az emberiség elpusztítja.
    naponta több ezer gyermek hal éhen és a NASA meg többi szórja a pénzt teljesen feleslegesen.
    az emberiséget ismerve, ha esetleg találnának valahol a "közelben" életet, és ne adj isten még oda is tudnának menni, ami a mai technikával lehetetlen vállalkozás: a marsig 11 honap az út és az itt van a szomszédban,
    akkor az lenne a következő lépés, hogy gyorsan kiirtani mert biztosan meg akarnak támadni.
    nem kell messzire menni a történelem igazol. az ember akárhova betette a lábát ott kő kövön nem maradt, nem tudunk mást csak pusztítani és rombolni, meg értelmetlen dolgokra szórni a pénzt amikor a bolygónk haldoklik.
    nem vagyok benne biztos, hogy az unokám megéri a boldog öregkort.
    fegyverkezés, hidegháború, a természet oktalan pusztítása, egyenlőre ehhez ért az ember.

    remélem a jövőben egyszer megrázza magát a bolygónk és rendet csinál a természet, ahogyan már megtette párszor élete folyamán.

    Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Új hozzászólás Aktív témák