Új hozzászólás Aktív témák

  • kuyarashi

    őstag

    válasz Cray Tyler #1450 üzenetére

    Ha van 1000 párhuzamos életsíkom, amiben most tervezem a vásárlást, akkor garantáltan 1001-szer is a használt EQ5-öt veszem meg épp. A két mechanikát nem érdemes összehasonlítani. Az EQ3-nál sokkal jobb az EQ5 (főleg, ha szíjhajtású), ráadásul mechanika esetén tényleg nem kell félni a használt cuccoktól. Nem mindenki vigyáz rá annyira, hogy éveken át abszolút karcmentes legyen, eleve terjedelmes cucc, de elég masszív ahhoz, hogy ne legyen egykönnyen - használatot befolyásoló - problémája. A vásárlást követő karbantartással is spórolhatsz, hisz valószínű, hogy az előző tulajdonos már elvégezte azt. (Persze annak is megvan a varázsa, amikor az ember maga ügyködik a saját felszerelésén.)
    Csak popeye37 szavait tudom ismételni. Az is fontos, hogy a használttal mennyit spórolsz (vételkor és eladáskor egyaránt.

    Nyilván semmi sem garantált, nem 100%, hogy hibátlan lesz egy több éves mechanika és nem tűnik el az eladó, de nagyon valószínű. Személyes tapasztalataim alapján az amatőr csillagászok jóhiszeműek, korrektek és lelkiismeretesek.
    Én csak biztatni tudlak. Később áldani fogsz bennünket. ( Főleg anyukánkat, mikor a fél méteres bozótban cipekedsz. :) )

    iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

Új hozzászólás Aktív témák