Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz 4580693 #4027 üzenetére

    olvastam Zsolt kálváriáját a forumon, de elmondta Pali is a saját verzióját is. én pártatlanul azt mondom, hogy amit egyedi gyártással csinál bárki, az sosem lesz készen olyan hamar, mint a tömeggyártott cucc. Pali több mint 250 db. lencsét csinált idáig, Zsolt szerint amit neki csinált nem volt megfelelő. 250-ből 1db. amit lényegében félkész állapotban vitt el Zsolti, mert türelmetlen volt.Ja és a legfontosabb: Pali elmondása szerint irásos szerződés volt készítve a határidőkről, Zsolti előbb vitte el a félkész lencsét.
    ismerve a nagy gyártók távcsőkészítési idejét/ ott is vársz 6-8 honapot, pláne egy prototipusra/ Zsoltinak ki kellett volna várni, mig elkészül a cucc.

    de ez szigoruan csak az én véleményem, Ismerem Palit már elég régen ahhoz, hogy tudom, szar munkát nem ad ki a kezéből, nem véletlenül vállal örök élet garanciát az álltala gyártott lencsékre: bármikor gondod van vele, visszaviszed és megjavitja./ mondjuk egy kivétellel erre még nem volt példa: csak Zsolti lencséjénél./

    amugy meg az élet minden területén becsúszhat egy rossz vagy hibás darab bármiből, de attól a gyártó még elismert marad.
    szerintem Pali esetében sok emberből az irigység beszél: itthon talán 3-4 ember tud minőségi lencsés tubust építeni. tükröt többen, de az sokkal könnyebb feladat.

    Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Új hozzászólás Aktív témák