Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    Topikgazda

    válasz Joccc07 #2974 üzenetére

    Megértem, de továbbra is alma/körte. Nem kell állítgatni semmit, csak egyszer beállítani, hogy medium és ennyi. kb. 10másodperc, azt is csak első indításkor. Ehhez a minőséghez k@rva drága VGA sem fog kelleni. Az a top csúcs ultra-hoz kell majd.

    Mentális oldala persze más kérdés. Egy konzolon az ember tudja, hogy ennyit tud a vas és kész, elvan azzal. PC-n meg ott motoszkál, hogy ezerszer szebb is lehetne egy top VGA-val...

    jonnyjoker01
    Jogos, az RT-s képekkel kevertem. Elnézést!

    m0h0senator
    Igaz, de CP esetén van egy megjelenési dátum (ami bár csúszott, de van), SC-nél meg már 2 éve azzal sem terhelnek, hogy egy kb. megjelenési időpontot adjanak. Nyomnak egy tech demot évente egyszer, néhány videót kitesznek valami süketeléssel, aztán annyi, ennek kéne örülni. Az meg nem jelent semmit, hogy tömegek mit csinálnak. Sőt, ez inkább intő jel. SC esetén ez konkrétan azt jelenti, hogy vehetsz hajókat amivel minimum 6 éve semmit nem lehet csinálni azon kívül, hogy repkedsz ide-oda egy instabil, laggoló szerveren. De legyen neked igazad, én is nagyon vártam eleinte, csak nem szeretem, ha hülyének néznek...És itt már azt érzem.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák